SIGLA SEDASEDA
rotate me

Role abrazive

Panza abraziva KL375 J
smirghel

Produs universal cu pret redus pentru slefuirea suprafetelor, atat manual cat si cu masini de slefuit cu vibratii, in industria de prelucrare a metalelor.

Panza abraziva KL381 JF
smirghel

Produs universal cu pret redus pentru slefuirea suprafetelor, atat manual cât si cu masini de slefuit in industria de prelucrare a metalelor cat si in constructii.

Panza abraziva KL382J

Produs universal cu pret redus pentru slefuirea suprafetelor, atat manual cat si cu masini de slefuit in industria de prelucrare a metalelor cat si in constructii.


 

Hartie abraziva PS 22 E
ps 22 e

Hartie abraziva cu presarare densa pentru o capacitate ridicata de aschiere la prelucrarea de materiale lemnoase de esenta tare, ca de exemplu stejar, fag, etc.

Hartie abraziva PS 33 B / PS 33 C
ps 33

Hartie abraziva de calitate superioara, in special pentru prelucrarea suprafetelor acoperite de vopsea, lac si grund.


Panza abraziva LS 309 XH
ls 309

Tesatura abraziva cu utilizare variata pentru prelucrarea metalului ai a lemnului, raport bun intre pret si calitate.

 

 

Panza abraziva, maro KL 361 JF
kl361

Tesatura de slefuire de inalta performanta, cu flexibilitate ridicata, pentru utilizari multiple n domeniul industriei de iprelucrare a metalelor.


Panza abraziva KL 371 X
kl371

Produs universal cu pret redus pentru slefuirea suprafetelor, atat manual cat si cu masini de slefuit cu vibratii, in industria de prelucrare a metalelor.

Panza abraziva CS 310 X
cs310

Produs universal cu suport stabil si rezistent la rupere, durata lunga de viata, destinat in special pentru aplicatii in industria de prelucrare a metalelor si la slefuirea lemnului de esenta tare.